Kennis maken met

advocaat-specialist Birgitte


Birgitte Vijverberg is reeds meer dan zeventien jaren advocaat en meer dan twintig jaren adviseur op de expertisegebieden.  Zij is altijd werkzaam geweest bij grote landelijke advocatenkantoren en heeft ervoor gekozen – hetgeen inmiddels een trend is in de advocatuur - om destijds een eigen nichekantoor op te richten.

Birgitte is gewend om snel (begrijpelijk en bruikbaar) te adviseren, strategisch vooruit te denken en snel risico’s te signaleren. Zij is zeer pragmatisch/efficiënt, kalm/ontspannen maar ook strijdvaardig/gedreven (PAX = vredelievend, maar ook ‘PAXe’), betrokken, moeilijk uit balans te brengen/deinst niet terug, informeel/laagdrempelig, pro-actief/nieuwsgierig/creatief en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Vanzelfsprekend volgt Birgitte de Permanente Opleiding op het gebied van actualiteiten aanbestedingsrecht, bouwrecht en contractenrecht evenals procesrecht en privaatrecht.

Birgitte is als advocaat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten, Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag, tel 070-3353535, info@advocatenorde.nl en is daar geregistreerd voor twee rechtsgebieden; zie verklaring

Juridisch op 
 verrassende wijze
 
Sparringpartners

Samenwerking

met andere advocaat-specialisten


Advocatenpraktijk PAXe heeft strategische samenwerkingen met diverse andere advocatenkantoren, waardoor back-up, know how, collegiaal overleg en continuïteit gewaarborgd zijn. Daarnaast werkt PAXe intensief samen met juristen, (bestek- en reken) technisch-juridische specialisten en strategisch- en sparringpartners in Rijen en Amsterdam.